Капитанът на Ливърпул се контузи пред Клоп и го уплаши до смърт


Капитанът на Ливърпул се контузи пред Клоп и го уплаши до смърт
Снимка: Getty Images

4353 0

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън изплаши до смърт наставника си Юрген Клоп, след като се контузи пред очите му по време на победата над Аякс в Шампионска лига, класирала отбора за 1/8-финалите на надпреварата.

Хендерсън се сблъска неприятно с противников играч на няколко метра от Клоп, като английският национал си удари неприятно коляното. Той остана да лежи на тревата и получи медицинска помощ от щаба на мърсисайдци, а след това бе и принудително заменен от Джеймс Милнър.

След мача Клоп призна, че е бил притеснен, когато е видял Хендерсън да остава да лежи на тревата, но заяви, че на този етап не изглежда травмата да е сериозно.

"Дали Хендерсън е добре? Мисля, че да. Аз също бях притеснен, защото се случи пред мен. Коляно в коляно винаги е болезнено, това е неприятен удар, но доколкото знам - нищо по-сериозно", каза Клоп след мача.

Джордан Хендерсън се отчете с брилянтна асистенция (ВИДЕО) за първия гол на Мохамед Салах, който изведе Ливърпул напред точно преди почивката. Негова контузия би била изключително неприятна за Юрген Клоп, който и без това трябва да се справя с ред кадрови проблеми - от тима отсъстват Диого Жота, Луис Диас, Тиаго Алкантара, Артур, Жоел Матип, Наби Кейта, а млад талант на Ливърпул е аут до края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички