Агентът на Юрген Клоп отвхърли спекулациите, че ще напусне Ливърпул


Агентът на Юрген Клоп отвхърли спекулациите, че ще напусне Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1490 0

Агентът на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли възможностите германецът да се оттегли от поста на „Анфийлд” през лятото на 2021-а година. Клоп изведе славния английски тим до титла в Премиър лийг и Шампионска лига през последните няколко години, но тази кампания със сигурност е най-слабата, откакто роденият в Щутгарт специалист пое тима от Мърсисайд.

По всяка вероятност Ливърпул няма да се добере до място в Топ 4 и в следващия сезон няма да участва в Шампионската лига. Именно слабото представяне на „червените” пък засилиха спекулациите, че Клоп може да се махне от отбора след края на този сезон, но агентът му Марк Кошичке отхвърли тези твърдения.

„Абсолютно, не. Няма такива дискусии”, бяха думите на импресариото пред германските медии.

Откакто е станал треньор, Клоп е спряган да поеме Байерн Мюнхен или германския национален отбор. Ливърпул е седми в Премиър лийг след тежката кампания и е на седем точки зад четвъртото място, но и с мач по-малко. А как смята да процедира Клоп с Ван Дайк, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички