След издънката срещу Нюкасъл, Юрген Клоп се зарече да върне Ливърпул в правия път


След издънката срещу Нюкасъл, Юрген Клоп се зарече да върне Ливърпул в правия път
Снимка: Guliver/GettyImages

1368 0

Ливърпул се изложи у дома си, завършвайки 1:1 с Нюкасъл, а след края на срещата старши треньорът на тима Юрген Клоп бе много разочарован от издънката:

"Създадохме някои сензационни възможности за гол, които трябваше да вкараме срещу отбор, който се защитаваше дълбоко с осем или девет човека около наказателното поле. Трябваше да затворим мача рано-рано, но не успяхме. Оставихме ги в мача, което е наш проблем, наша вина".

Германецът заяви, че Ливърпул е имал късмет, че попадение на Нюкасъл е било отменено, но подчерта, че това е "първият подарък", който тимът му получава от ВАР:

"Как ще спечелиш футболен двубой, ако пропускаш толкова положения? Имахме късмет, че първият им гол не бе зачетен. Доколкото мога да си спомнят, това е първият подарък, който получаваме от ВАР. Това обаче не бе достатъчно и Нюкасъл си заслужи точката, докато ние със сигурност не заслужавахме повече".

За финал Клоп обяви, че мърсисайдци са пропиляли доста шансове през сезона, но заяви, че ще намери начин отборът да се върне в правилния път:

"Ясно е, че загубихме много дефанзивни играчи през този сезон и е ясно, че това уби ритъма ни, както и доста други неща в нашия футбол. Но в мачовете срещу отборите от долната половина имахме толкова шансове, които не използвахме. Кой е виновен за това, освен нас? Никой. В момента разочарованието е на 150%, но ще намеря начин да се върнем в правилния път".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички