Всяка една дума на Юрген Клоп след равенството на Ливърпул с Лийдс на Марсело Биелса (СНИМКИ)


Всяка една дума на Юрген Клоп след равенството на Ливърпул с Лийдс на Марсело Биелса (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

2476 0

Лийдс продължи доброто си представяне в английската Висша лига и вчера (19.04.) завърши наравно 1:1 срещу гранда Ливърпул. След края на срещата мениджърът на "червените" Юрген Клоп заяви следното, цитиран от "Liverpoolfc.com":

Всичко по-интересно около самия мач между Лийдс и Ливърпул можете да научите ТУК!

ДАЛИ РАВЕНСТВОТО БЕШЕ СПРАВЕДЛИВ РЕЗУЛТАТ

"Да, може би в края на мача. Изиграхме доста добро първо полувреме. Ако сте гледали по-често Лийдс, може би сте забелязали колко коварен отбор са те. Те направиха игрището голямо, те искаха да играят много директно и в различни зони, излизайки от задни позиции. Контролирахме това (бел.ред. - техния стремеж) доста добре, причинихме им доста проблеми, вкарахме чудесен гол и можехме да вкараме още на контраатаки през втората част, но не го направихме и оставихме мача отворен".

"След това малко по малко се прибрахме по-дълбоко, защитавахме се от дълбочина, но в това нямаше много смисъл - това не помогна! Не беше правилно, но се дръпнахме по-назад и чрез статични положения те създадоха сериозни положения. Алисон направи минимум две прекрасни спасявания, но заради многото статични ситуации и заради ръста на нашия отбор (бел.ред. - в днешната среща) изпаднахме в опасна ситуация и точно така те вкараха гола. Да, когато толкова дълго време водиш с 1:0, накрая е доста дразнещо, когато не постигнеш целта си".

ДАЛИ В ЛИВЪРПУЛ СА ИМАЛИ УСЕЩАНЕТО, ЧЕ ТРЯБВА ДА ВКАРАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ГОЛ В СРЕЩАТА

"Ако трябва да бъда напълно честен, това беше труден мач. Да, бих приел победа с 1:0, но понякога се нуждаеш и от малко късмет. Загубихме мачове, в които бяхме по-добри и спечелихме такива, в които не играхме добре. Това е животът. Днес беше труден ден, но той вече приключи".

ЗА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ СРЕЩУ НЮКАСЪЛ В СЪБОТА (24.04.)

"Опитахме се днес да играем интензивно. Направихме някои добри неща и дори можехме да играем още по-добре тази вечер, знам това! Ако бяхме малко по-клинични (бел.ред - пред гола) щяхме да вкараме още попадения. Някасъл е друг вид предизвикателство, но ние ще се изправим срещу него!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички