Агентът на Кристиано Роналдо стартира преговори с клуб, който ще участва в Шампионска лига


Агентът на Кристиано Роналдо стартира преговори с клуб, който ще участва в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

4457 0

Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо е категоричен в желанието си да напусне Манчестър Юнайтед, а, според авторитетното издание "The Athletic", неговият агент вече е стартирал преговори с конкретен клуб!

Както вече се знае, португалецът иска да си тръгне от "Олд Трафорд", тъй като "червените дяволи" няма да играят в Шампионска лига през сезон 2022/23, но вече редица европейски грандове отказаха да привлекат 37-годишния нападател.

Роналдо е на "кота 140" в най-комерсиалния европейски клубен турнир, а неговият голям съперник - Лионел Меси, е с 15 гола по-малко на сметката си. Бълхата обаче е с 2 години по-млад и според много източници CR7 се притеснява, че ще бъде свален от върха в ШЛ по този показател.

"The Athletic" пише, че агентът Жорже Мендеш е стартирал директни разговори със Спортинг Лисабон - първият професионален клуб на Кристиано! "Зелено-белите" завършиха на второ място в първенството на Португалия през сезон 2021/22 (на 6 точки зад Порто) и са сигурни участници в груповата фаза на Шампионска лига.

Кристиано Роналдо има 31 мача с екипа на Спортинг, в които е вкарал 5 гола и е раздал 6 асистенции. На 12 август 2003 година той акостира в Манчестър Юнайтед срещу сумата от 19 милиона евро.

Вижте още: Бивш футболист на Челси отсече: Клубът ще заприлича на цирк, ако привлече Роналдо

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички