Бивш футболист на Челси отсече: Клубът ще заприлича на цирк, ако привлече Роналдо


Бивш футболист на Челси отсече: Клубът ще заприлича на цирк, ако привлече Роналдо
Снимка: Getty Images

1438 0

Бъдещето на Кристиано Роналдо продължава да е водеща тема в световния футбол. Името на португалеца се свързва с английския Челси, а според бившия футболист на "сините" - Пат Невин, обстановката на "Стамфорд Бридж" ще заприлича на цирк, ако Роналдо заиграе там.

"Мисля, че евентуалното преминаване на Роналдо би било още по-лошо, отколкото това на Лукаку преди година. Когато Лукаку подписа миналия сезон, хората смятаха, че той е липсващото звено, но аз си помислих, че с идването му Томас Тухел изхвърли стила си на игра през прозореца, ако наистина Томас бе този, който го искаше", заяви Невин за "BonusCodeBets".

"Да, Роналдо вкарва много голове, но за сметка на това наранява другите фази на игра. Някои фенове на Челси може да го харесат, но аз смятам, че ако той отиде там обстановката ще бъде циркова. Ако се опитват да догонят Манчестър Сити и Ливърпул, те не могат да си позволят цирк", добави още шотландецът.

Наскоро стана ясно, че Томас Тухел е бил категоричен, че не се нуждае от услугите на португалеца. Дали обаче новата управа в Западен Лондон е на друго мнение? Предстои да разберем.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Челси се оттегля от битката за Жул Кунде?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички