ВИДЕО: Юрген Клоп показа завидна техника по време на тренировка


ВИДЕО: Юрген Клоп показа завидна техника по време на тренировка
Снимка: Getty Images/Guliver

1557 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп демонстрира, че все още владее играта с топка на добро ниво, въпреки възрастта си и 17-те години от последния си официален мач като футболист.

"Червените" се намират във Франция, където провеждат подготвителен лагер преди началото на новия сезон. Новата покупка на клуба Алисон Бекер също е в състава на немския наставник, като проведе първата си тренировка с клуба.

Юрген Клоп отново привлече вниманието към себе си, след като направи няколко технични движения с топка, като бе заобиколен от една от звездите на Ливърпул Садио Мане и Рагнар Клаван.

Сенегалският нападател се очаква да подпише нов договор с тима на мърсисайдци, като той бе неизменна част от атаката на "червените" през миналия сезон заедно с Роберто Фирмино и Садио Мане.

Друг играч на Ливърпул, Бен Уудбърн, не бе включен в подготвителния лагер на "червените", заради очаквания трансфер под наем в Шефилд Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички