Моуриньо: Очаквайте същите играчи през новия сезон


Моуриньо: Очаквайте същите играчи през новия сезон
Снимка: Gulliver/GettyImages

1287 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо очаква да привлече към състава си само още един нов играч до затварянето на трансферния прозорец, заявявайки на привържениците на отбора да очакват същите играчи от миналия сезон през новата кампания.

Моуриньо на няколко пъти изрази своето недоволство от трансферната политика на клуба и играчите, с които разполага към момента. "Червените дяволи" не впечатлиха особено с представянето си в САЩ, където липсват и голяма част от титулярните играчи на отбора, а "специалния" използва някои младежи от школата. 

До момента "червените" подписаха с Фред и португалския тийнейджър Диого Далот, което, според Моуриньо, е крайно недостатъчно за високите цели на отбора.

Защитникът на Лестър Хари Магуайър, бранителят на Тотнъм Тоби Алдервейрелд, звездата на Челси Вилиан и нападателя на Интер Иван Перишич са част от имената, които бяха свързвани с трансфер на "Олд Трафорд", но така и не се осъществиха.

Моуриньо изрази спокойствие, че ще привлече един играч преди затварянето на прозореца.

"Мисля, че няма как да привлека двама играчи до 9 август. Това се случва през всеки един трансферен прозорец, независимо от клуба. Всеки треньор иска повече за своя отбор", заяви португалецът.

Нормално е не винаги да получаваш това, което искаш. Често съм изпадал в подобни ситуации в моята кариера. Ако вземем един играч преди затварянето на прозореца, това ще е добре за нас", завърши португалския специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички