В Ливърпул са сигурни, че Емре Джан остава


В Ливърпул са сигурни, че Емре Джан остава
Снимка: Gulliver/GettyImages

1243 0

Ръководството на Ливърпул, както и мениджърът на тима Юрген Клоп са сигурни, че полузащитникът на тима Емре Джан ще подпише нов договор и няма да премине в Ювентус. По-рано тази седмица се появи новина, че немският национал е отказал да преподпише с мърсисайдци и очаква трансфер в Серия А.

Бившият играч на Байер Леверкузен е един от най-добрите на терена за червените в последните няколко сезон, което не остава незабелязано от топ отборите в Европа. Още в началото на лятото се заговори, че "старата госпожа" има желание да вземе Джан, но от "Анфийлд" нямат намерение да продават ключови играчи това лято.

Медии в Англия съобщават днес, че ръководството на Ливърпул е заявило пред тези на Ювентус, че няма да продадат Джан, а подписването на новия му договор е само въпрос на време. Появиха се новини, че Ювентус ще предложи сума от порядъка на 23 милиона паунда, коятмо моментално ще бъде отхвърлена, тъй като на "Анфийлд" оценяват халфа на много по-голяма сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички