Уест Хям започна разследване за расистки обиди към Мохамед Салах


Уест Хям започна разследване за расистки обиди към Мохамед Салах
Снимка: Guliver/GettyImages

1003 0

Уест Хям и полицията в Лондон са започнали съвместно разследване по обвинения за расистки обиди към нападателя на Ливърпул Мохамед Салах по време на двубоя между двата отбора в понеделник вечер. В социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как египтянинът е обиждан по време на изпълнението на един ъгловите удари.

В публикацията на потребителя в Twitter се казва: "Отидох да гледам Уест Хям срещу Ливърпул и се отвратих от това, което чух. Хора като този не заслужават място в нашето общество, да не говорим за футболни мачове".

Sky Sports News твърди, позовавайки се на лондонския клуб, че ще предприемат незабавни действия за идентифициране на феновете. Ако лицето или лицата бъдат намерени, клубът ще направи доклад пред полицията и ще се издаде забрана за посещаване на футболни двубои.  От "чуковете" са информирала Мохамед Салах, че той може да разчита на клуба за разрешаването на проблема и може да се обръща към тях.

Според легенда на Ливърпул Манчестър Юнайтед има по-добър отбор от мърсисайдци. Вижте кой е той и какво каза в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички