Карагър: Манчестър Юнайтед има по-добър отбор от Ливърпул


Карагър: Манчестър Юнайтед има по-добър отбор от Ливърпул
Снимка: Guliver/Getty Images

3049 0

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър за пореден път изрази мнение, че Манчестър Юнайтед разполага с по-добър състав в сравнение с този на мърсисайдския тим. Карагър коментира равенството на Ливърпул с Уест Хям, след което преднината на "червените" пред Манчестър Сити вече е само три точки.

"Не трябва да приписваме това равенство само на натиска в борбата за титлата, просто имаше много играчи, които играха слабо. Вече съм казвал, че Манчестър Юнайтед има по-добър състав от този на Ливърпул"
, смята Карагър.

"Относно ситуацията с десния фланг, Клоп направи голяма грешка, като се раздели с Натаниел Клайн. Милнър игра два пъти там и определено не изглежда на своята позиция. Платиха големи пари за Кейта, но той продължава да губи топката. Фирмино не прилича на себе си, както и Салах. Това вече не е целеустремения Ливърпул, който гледахме през последните пет месеца", добави англичанинът.

Междувременно една от звездите на Ливърпул сподели, че феновете на отбора са по-притеснени от играчите на терена. Вижте повече подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички