Солскяер се ядоса на медиите


Солскяер се ядоса на медиите
Снимка: Getty Images/Guliver

1235 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се ядоса на английските медии. Причината са непрестанните спекулации, че норвежецът ще бъде уволнен. Вчера в медийното пространство на Острова започнаха да се въртят информации, че наставникът на „червените дяволи“ ще напусне поста си при загуби от Тотнъм и Манчестър Сити в следващите две срещи.

Солскяер коментира спекулациите пред Манчестър Ивнинг Нюз: „Нямаме никакви проблеми. Понякога се смея, когато чета подобни истории. Знам източниците и мога да кажа, че това са пълни лъжи. Ние имаме прекалено много мачове, в които завършихме наравно. Да, загубихме и няколко срещи, но равенствата трябва да започнат да се превръщат в победи.“

„Червените дяволи“ нямат победа след паузата за мачове на националните отбори. Тимът записа равенства в шампионата срещу Шефилд Юнайтед и Астън Вила, като загуби и гостуването си в Лига Европа на Астана. В Премиър лийг Юнайтед са спечелили едва 4 от 14-те си срещи, като се намират на 9-тото място в класирането. А кои важни играчи се очаква да бъдат на линия за Юнайтед в двубоя срещу Тотнъм, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички