Солскяер: Позицията ни в класирането не трябва да ни притеснява


Солскяер: Позицията ни в класирането не трябва да ни притеснява
Снимка: Getty Images/Guliver

1125 0

Снощи Манчестър Юнайтед записа пореден разочароващ мач и не успя да спечели в домакинството си на Астън Вила. Мачът бе от 14-тия кръг на Премиър лийг и завърши при резултат 2:2. След срещата треньорът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер коментира случилото се на терена.

„Ако бяхме отбелязали още един гол, щяхме да сме на 5-то място, така че позицията в класирането за момента не е от особено значение за мен. Трябва да подобрим представянето си на терена и да започнем да извличаме резултати. През сезона имаше моменти, в които водехме с 1:0, 2:1, 3:2, но в крайна сметка не успяхме да си тръгнем с победата. Трябва да превръщаме подобни мачове в победи.“

„Не излязохме срещу Астън Вила като отбор. Трябваше да се справим по-добре. Играчите ще се научат и ще започнат да се подобряват. Непостоянството е характерно за младите момчета. Трябва да сме по-добър екип. Астън Вила имаха прекалено много контраатаки, което не ми допадна“ каза след мача Солскяер.

Манчестър Юнайтед е на 9-тото място в Премиър лийг с 18 точки. По-лошото обаче е, че тимът е спечелил само 6 от 22-те си срещи в първенството след назначаването на Оле Гунар Солскяер за постоянен мениджър. А ето какво ще стане със Солскяер, ако Юнайтед не се класира в топ 6.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички