Двама ключови играчи за Юнайтед могат да са на линия за мача с Тотнъм


Двама ключови играчи за Юнайтед могат да са на линия за мача с Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1894 0

Двама от най-важните играчи в Манчестър Юнайтед са близо до завърщане. Става въпрос за халфовете Пол Погба и Скот МакТоминей, като и двамата лекуват травми в глезена. До края на деня играчите ще минат тестове и при положителен резултат, могат да са на линия още за дербито срещу Тотнъм в сряда.

Погба и МакТоминей са двама от най-важните играчи на „червените дяволи“ през календарната година и липсата им се усеща в последните няколко мача на Юнайтед. Във вчерашния двубой срещу Астън Вила наставникът Оле Гунар Солскяер заложи на Андреас Перейра и Фред в центъра на терена, но в крайна сметка той бе критикуван от някои фенове за решението си, след като тимът завърши 2:2 с Астън Вила. Имаше вариант Неманя Матич също да бъде изпробван на тази позиция, като сърбинът се завърна към тренировки с първия тим. В мача срещу Астана от Лига Европа пък Солскяер реши да даде шанс на младия Дайлън Левит.

Манчестър Юнайтед се намират на 9-тото място в класирането в Премиър лийг след 14 мача, като за момента са спечелили едва 18 точки. В сряда „червените дяволи“ са домакини на Тотнъм в мач, който може да се окаже изключително ключов за евентуалното класиране в топ 4. А ето какво каза Оле Гунар Солскяер преди мача срещу Шпорите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички