След дербито с Тотнъм Емери призова за въвеждането на ВАР


След дербито с Тотнъм Емери призова за въвеждането на ВАР
Снимка: Getty Images/Guliver

897 0

Мениджърът на Арсенал Унай Емери се изказа в подкрепа на ВАР след дербито с Тотнъм, което завърши 1:1. То беше доста трудно за ръководене, като "шпорите" изравниха след дузпа, но реферите не забелязаха засада при центрирането преди нарушението.

"Още преди месец казах на всички, че ВАР е стъпка напред. За реферите е много трудно. Можеш да анализираш ситуациите по телевизията и това улеснява нещата, но в момента съдиите в Англия нямат право. Може би днешният мач ще промени нещо, аз си давам сметка, че е трудно. Реферът е голяма личност – не е лесно да балансираш между два отбора, а тъкмо такава е неговата задача", заяви Емери след дербито.

"Във всеки мач гоним трите точки, за да продължаваме по нашия път. Целта ни е ясна. Можем да се гордеем от всичко в работата си. Показахме на всички, че сме креативен тим, който върви по своя път. Ние се справяме добре по нашия начин. Днес бяхме конкурентни и адаптирахме своята игра. Това изискваше много преходи", допълни още мениджърът на Арсенал.

Преди известно време пък стана ясно, че легенда на Арсенал е предложил Арсен Венгер на друг лондонски тим - ето кой е отборът.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички