Ясно е бъдещето на Фалкао


Ясно е бъдещето на Фалкао
Снимка: Getty Images/Guliver

2072 0

Някогашното страшилище Радамел Фалкао остава в Челси поне до края на сезона. Това стана ясно днес, след като "Daily Mail" информира, че лондончани са се опитали да се отърват от колумбиеца, който играе изключително рядко със синята фланелка.

Заради слабия старт на сезона Жозе Моуриньо е решен да изгради нов състав и Ел тигре не влиза по никакъв начин в сметките му. Специалния имаше идеята да върне старата слава на Фалкао, но слабата форма на нападателя продължава вече втори пореден сезон.

Проблемът пред Челси обаче е, че договорът с Монако за отдаване под наем на играча е до края на сезона, а "монегаските" нямат никакъв интерес да си връщат колумбиеца и да му плащат високата заплата.

По този начин лондончани не могат да освободят място за нападател, тъй като разполагат с трима високо платени футболисти на този пост - Диего Коща, Лоик Реми и Фалкао. Нито един от тримата не е показал добра форма през настоящия сезон и желанието на Моу е да привлече поне един доказан голмайстор за атака на топ 4 през втората половина от сезона.

Засега интерес към един от тримата липсва. Фалкао може да заиграе в Бурсаспор, но едва след края на настоящия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички