Фалкао с 2 пъти по-ниска заплата на "Стамфорд Бридж"


Фалкао с 2 пъти по-ниска заплата на "Стамфорд Бридж"

1406 0

Радамел Фалкао се е съгласил да получава с 50% по-ниска заплата в новия си тим Челси. Вчера официално "сините" привлякоха под наем колумбийския атакуващ футболист и той ще получава по 140 000 паунда седмично, пише английското издание "Дейли мейл".

През изминалия сезон той носи екипът на Манчестър Юнайтед, където бе също под наем от Монако. "Червените дяволи" платиха 6 млн. паунда за наема на Фалкао, а на "Олд трафорд" той получаваше рекордните 285 000 паунда на седмица (двойно повече в сравнение с настоящата му заплата). Фалкао обаче не оправда очакванията, след като отбеляза едва 4 гола в общо 26 мача от Висшата лига.

"Много съм щастлив, че се присъединявам към Челси и нямам търпения да започна тренировки с тима, а също и да помагам на отбора да постигне целите си - защита на титлата в Англия и успешно представяне в Европа", сподели Фалкао  в своя профил в Instagram.

Челси ще има възможност да откупи правата на колумбиеца следващото лято, ако, разбира се, този път заиграе така, както се очаква от него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички