Първи конфликт при Оле: Две от звездите на Юнайтед са се скарали


Първи конфликт при Оле: Две от звездите на Юнайтед са се скарали
Снимка: Guliver/GettyImages

2337 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку се е обидил на съотборника си Пол Погба, съобщава "The Sun". Причина за това е станала дузпата в мача срещу Саутхемптън на 2-ри март, която французинът изпълни, но не реализира.

Реферът на двубоя свири дузпа за "червените дяволи" при резултат 3:2 за тях. Лукаку искаше той да бие 11-метровият наказателен удар, тъй като вече бе вкарал 2 гола и и е искал да оформи хеттрик. Погба, който обичайно изпълнява дузпите в отбора, не му позволи и сам се зае с удара, но изпусна.

ЮНАЙТЕД ПРОДАВА НАПАДАТЕЛ, ЗА ДА СИ КУПИ НОВ ИГРАЧ НА ПОСТА

Лукаку е останал обиден и след мача е разговарял по този повод с Погба. Той му е напомнил как го е подкрепял по времето, когато мениджър на тима беше Жозе Моуриньо и той не му даваше титулярното място във всеки мач. Белгийският национал е посъветвал съотборника си да вземе пример от Мохамед Салах, който в мача с Арсенал отстъпи изпълнението на дузпата на Роберто Фирмино, за да му даде шанс да оформи хеттрик.

В спора е трябвало да се намеси треньорът Оле Гунар Солскяер, за да не се разрасне конфликтът. Не е ясно дали двамата футболисти са оправили отношенията си или още са ядосани един на друг. А защо Моуриньо не съветва английския гранд да назначи Солскяер за постоянно - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички