Почетино: Може да сме загубили Хари Кейн до края на сезона


Почетино: Може да сме загубили Хари Кейн до края на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

1637 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино коментира състоянието на нападателя на тима Хари Кейн след мача с Манчестър Сити в Шампионска лига. Звездата на "шпорите" контузи глезена си по време на сблъсъка снощи и напусна принудително игра, стъпвайки на един крак.

Това се случи в началото на второто полувреме след сблъсък с Фабиан Делф, като в игра влезе Лукас Моура. Видеоповторенията показаха, че Делф първи стига до топката, а Кейн неуспешно се опитва да играе с нея, травмирайки левия си глезен.

"Това е много, много тъжно. Ще бъде трудно за нас и той ще ни липсва, може би до самия край на сезона. Ще трябва да премине куп изследвания през следващите дни. Толкова много боли. Но няма какво да се направи, трябва да гледаме напред и да се надяваме, че проблемът не е толкова голям и той ще се възстанови възможно най-скоро", заяви Почетино, цитиран от "The Independent".

Видео в Туитър показва, че английският национал напуска стадиона на Тотнъм с патерици. А той се контузи сериозно едва преди няколко месеца. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички