Ужасяващи новини за Тотнъм: Хари Кейн е аут за дълго време


Ужасяващи новини за Тотнъм: Хари Кейн е аут за дълго време
Снимка: Gulliver/GettyImages

2554 0

Голмайстор №1 на Тотнъм и капитан на тима Хари Кейн получи лоши новини след направените обстойни прегледи на контузията, получена по време на загубата от Манчестър Юнайтед през изминалия уикенд. Прогнозите от последните часове се сбднаха, а английският стрелец е аут от терените поне до месец март, информираха от официалния сайт на "шпорите".

Това е ключов за амбициите на тима период, като Тотнъм се изправя срещу Челси за Купата на Лигата, а във Висшата лига лондончани имат програма, която предполага само победи - Фулъм, Кристъл Палас, Уотфорд, Нюкасъл и Лестър. Без Кейн за този период обаче е по-голяма вероятността представителите на топ 4 да сбъркат някъде. Освен това в края на февруари започват и осминафиналите на Шампионска лига, а Кейн със сигурност изпуска поне първия мач с Борусия Дортмунд.

Голмайсторът на тима е с увредени сухожилия в левия глезен, като ще продължи да се възстановява под наблюдението на лекарския щаб на Тотнъм. Освен че Кейн няма да играе, в следващите седмици "шпорите" са и без Хюн-Мин Сон, който ще играе за Южна Корея по време на Купата на Азия. Това поставя под напрежение отбора, но Тотнъм ще се опита да вземе ас на Барселона още този месец (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички