Кейн: На "Уембли" никога не съм се чувствал като у дома, сега е различно


Кейн: На "Уембли" никога не съм се чувствал като у дома, сега е различно
Снимка: Getty Images/Guliver

776 0

 

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн отбеляза ролята на новия стадион на "шпорите" преди първия четвъртфинален мач в Шампионската лига срещу Манчестър Сити.
"Трябва да бъдем в отлична форма, за да победим един от най-добрите отбори в света в момента. Всичко зависи от футболистите. На "Уембли" някои от мачовете бяха невероятни, но никога нямах усещане, че това е домашен стадион. Необходимо е сега да се използва енергията от новия стадион, за да се опитаме да спечелим", заяви Хари Кейн.

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн призна, че не е усещал "Уембли" като домашен стадион в периода, в който "шпорите" играеха своите домакински мачове там. Англичанинът отбеляза преди първия четвъртфинален мач в Шампионската лига срещу Манчестър Сити, че именно новият стадион може да изиграе ключова роля в сблъсъка.

"Трябва да бъдем в отлична форма, за да победим един от най-добрите отбори в света в момента. Всичко зависи от футболистите. На "Уембли" някои от мачовете бяха невероятни, но никога нямах усещане, че това е домашен стадион", заяви Кейн.

Необходимо е сега да се използва енергията от новия стадион, за да се опитаме да спечелим", добави още голмайсторът на Тотнъм. Очаква се Хари Кейн да бъде сред титулярите в днешния сблъсък срещу Манчестър Сити, а стартовите състави може да очаквате тук.

Междувременно мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че не само Хари Кейн е единствената сила на Тотнъм (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички