Изненадващ отбор от Англия с интерес към Дибала


Изненадващ отбор от Англия с интерес към Дибала
Снимка: Getty Images/Guliver

1898 0

Любопитен кандидат се появи за услугите на Пауло Дибала. Според британското издание "Evening Standard" финалистът от последния сезон на ШЛ - Тотнъм, има интерес към аржентинеца, като от клуба дори вече са се свързали с Ювентус. "Шпорите" са готови да подобрят трансферния си рекорд за втори път това лято.

Припомняме, че по-рано през месеца лондончани се разделиха с прецедентните за тях 65 милиона паунда, за да се сдобият с правата на бившия играч на Олимпик Лион - Танги Ндомбеле. От "старата госпожа", пък, са готови да се лишат от услугите на звездата си срещу 80 милиона паунда. През последния сезон Дибала записа най-малък брой мачове откакто е в Ювентус - 42, както и най-малко реализирани голове - 10. Новият наставник на тима - Маурицио Сари, наскоро разкри какво смята да прави с Дибала.

Вчера Ювентус записа победа след изпълнение на дузпи срещу големия съперник Интер в приятелска среща, част от турнира Международна купа на шампионите. В редовното време двата отбора завършиха 2:2. Вижте какво "почерни" дебюта като титуляр на Матайс де Лихт - в този материал на SportLive.   

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички