Буфон се завърна с гръм и трясък за Ювентус, Де Лихт стартира с автогол (ВИДЕО)


Буфон се завърна с гръм и трясък за Ювентус, Де Лихт стартира с автогол (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

15808 0

Италианските грандове Ювентус и Интер изиграха страхотен мач в турнира "International Champions Cup" в Нянджин. Двата тима завършиха 1:1 в редовното време, а при изпълнението на дузпи шампионът на Италия стигна до успеха след 4:3.

Въпреки фактът, че срещата е контрола, двамата треньори извадиха на терена най-доброто, с което разполагат. Повторен дебют за "старата госпожа" направи Джанлуиджи Буфон, а за първи път като титуляр на терена за гранда от Торино излезе Матайс Де Лихт. 

Със сигурност холандският бранител няма да помни с хубаво срещата, след като още в 10' си отбеляза автогол. Той засече топката в собствената си врата след центриране от корнер, а Буфон нямаше как да реагира. В 68' пък Кристиано Роналдо бе точен при изпълнение на пряк свободен удар, като топката рикошира в стената построена от Самир Ханданович. До края на срещата повече попадения не паднаха и така се стигна до изпълнението на наказателни удари.

Там отлично впечатление направи Джиджи Буфон, който отрази дузпите на Андреа Ранокиа, Самуеле Лонго и Борха Валеро. Адриен Рабио и Федерико Бернардески също не успяха да се разпишат, но това не попречи на Юве да стигне до успеха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички