Ериксен избира между Юнайтед и Реал Мадрид, замесиха и името на Бербатов покрай трансфера


Ериксен избира между Юнайтед и Реал Мадрид, замесиха и името на Бербатов покрай трансфера
Снимка: Guliver/GettyImages

2380 0

Все по-голяма става вероятността звездата на Тотнъм Кристиан Ериксен да напусне клуба през лятото. Пред него обаче остава дилемата в кой отбор да отиде, а големите фаворити са два - Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.

Договорът на футболиста с "шпорите" е до лятото на 2020 година, така че босът на клуба Даниел Леви е готов да се раздели с Ериксен, за да не го изпусне без пари след година. Трансферната сума, която е поставена на 27-годишния играч е 100 млн. паунда. Според Daily Express самият футболист би избрал да премине на "Сантяго Бернабеу".

От ръководството на Тотнъм също предпочитат да продадат играча си в испанския тим, тъй като така няма да отиде в пряк конкурент във Висшата лига. Освен това, от английското издание пишат, че отношенията между двата английски тима са обтегнати още от 2008 година, когато българският нападател Димитър Бербатов напусна Тотнъм и премина на "Олд Трафорд".

Според една от последните появили се информации пък президентът на Реал - Флорентино Перес, не иска да привлича една от големите цели на Зидан. Ето за кой играч става въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички