Манчестър Юнайтед и Челси в битка за звездата на Тотнъм


Манчестър Юнайтед и Челси в битка за звездата на Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

2081 0

Ръководствата на Манчестър Юнайтед и Челси влизат в ожесточена битка на трансферния пазар за една от големите звезди на Тотнъм - Кристиан Ериксен, твърди "Express". Двата английски гранда се надяват да привлекат датчанина след края на сезона.

Огромен интерес към плеймейкъра проявяваше тима на Реал Мадрид, но в крайна сметка "белия балет" се оттегли от трансферната надпревара. Причината се крие зад цената на играча. Английският клуб иска да получи 100 млн. евро за датския национал, но мадридчани са готови да вложат за футболиста между 55 и 85 млн. евро.

Договорът на Ериксен с "шпорите" изтича през лятото на 2020 година, а той не бърза да подписва нов. Така Тотнъм рискува да изпусне играча без пари, ако не намери начин да се споразумее с кандидатите за подписа му. "Белите" обаче едва ли ще склонят да оставят Ериксен да премине в конкуренти отбори от шампионата в Англия.

Междувременно във Франция заговориха, че шансовете на Неймар да играе срещу Манчестър Юнайтед в Шампионска лига са нищожни. Повече подробности - вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички