Двама от най-опитните в Манчестър Юнайтед вдъхновили младите за обрата срещу Сити


Двама от най-опитните в Манчестър Юнайтед вдъхновили младите за обрата срещу Сити
Снимка: Gulliver/GettyImages

2688 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Андер Ерера ракзри какъв е бил ключа за победата над градския съперник Манчестър Сити през уикенда. "Гражданите" водеха с 2:0 след края на първото полувреме, като след още 45' щяха да спечелят титлата, ако бяха задържали аванса си. След почивката обаче момчетата на Жозе Моуриньо изглеждаха преобразени и вкараха три безответни гола, с което спечелиха срещата.

"Това беше един от най-емоционалните мачове, от както съм в Манчестър Юнайтед. На почивката не си говорихме много за тактика. Говорихме си за гордостта да носим този екип, да сме част от този клуб и как никога не трябва да подценяваш Юнайтед. Знаехме, че вечерта щеше да е много тежка за нашите фенове и тази победа е за тях. 

На почивката хората с най-голям опит - Ашли Йънг и Майкъл Карик, които също бяха с нас в съблекалнята, говориха най-много. Те говориха за клуба, като всички ги слушаха", споделя Ерера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички