Звезда на Барселона: Искат ме много отбори, не само Манчестър Юнайтед


Звезда на Барселона: Искат ме много отбори, не само Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2301 0

Звездата на испанския гранд Барселона Самуел Умтити даде интервю за "Canal +", в което говори за бъдещето си на "Камп Ноу". Той разкри, че в момента се чувства щастлив при каталунците, но интерес към него има от редица отбори, не само от Манчестър Юнайтед.

"Вярно е, че говорих с Антоан Гризман, но аз не съм му агент, за да реша къде да играе. Питах го какво мисли, и той като професионалист каза само хубави неща. Всеки играч от такъв ранг мечтае да играе за Барса. Ако той дойде при нас, ние ще трябва да играем с шестима нападатели.

Не съм притеснен от нищо, фокусирал съм се върху изявите си на терена. Знам, че откупната ми клауза е ниска, предвид случващото се на трансферния пазар. Преговорите за нов договор обаче не са започнали. И не е само Манчестър Юнайтед отборът, който ме иска. Единствената ми цел сега обаче е Барселона.

Видях, че феновете са направили колаж с моето лице и коста на Карлес Пуйол. Аз обаче не се харесвам с прическа като неговата. Той обаче е истински пример за мен", сподели централният бранител.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички