Чудо в състава на Манчестър Юнайтед: Погба ще е готов за игра 2 месеца по-рано


Чудо в състава на Манчестър Юнайтед: Погба ще е готов за игра 2 месеца по-рано
Снимка: Guliver/GettyImages

1634 0

В средата на септември Пол Погба получи контузия по време на двубоя с Базел. Притесненията в Манчестър Юнайтед бяха свързани с факта, че травмата в бедрото ще го извади от игра за цели 4 месеца - минимум до началото на новата 2018 година. Последните прогнози в състава на "червените дяволи" обаче са повече от оптимистични.

"Independent" информира, че възстановяването на френския полузащитник върви в много добро темпо и е напълно възможно той да е на линия за двубоя от Карабао Къп (Купата на Лигата) срещу Суонси, който ще се проведе на 24-и октомври. Това е с над 2 месеца по-близо от първоначално предвидения период.

Погба е взел сериозно своята рехабилитация, като дори е започнал да тича на пътека. Ако съумее действително да се възстанови до двубоя за Купата, то това означава, че ще е на линия за дербито срещу Тотнъм на 28-и октомври. Това ще е страхотна новина за мениджъра Жозе Моуриньо, който остана без халфове след контузиите на Маруан Фелайни и Пол Погба. И двамата няма да са на линия за предстоящото дерби на "Анфийлд" срещу Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички