15 сериозни имена, които "France Football" отписа за "Златната топка"


15 сериозни имена, които "France Football" отписа за "Златната топка"
Снимка: Getty Images/Guliver

1613 0

След като в понеделник вечер "France Football" обяви имената на 30-имата номинирани за "Златната топка", впечатление на футболните фенове направи отсъствието на няколко сериозни имена в списъка. Сред кандидатите за отличието не са звезди като Пол Погба, Гарет Бейл, Серхио Агуеро, Алексис Санчес...

Халфът на Франция и Юнайтед Погба не попадна сред номинираните, въпреки успешния си сезон, завършил с победа в Лига Европа. Няколко редовни участници в номинациите в последните години също липсват - Мануел Нойер, Давид Алаба и Жером Боатенг. Същото важи и за Гарет Бейл, Алексис Санчес и Дани Алвеш от ПСЖ.

Според "RMS Sport" единият от архитектите в доброто представяне на Монако в Шампионска лига и спечелването на титлата в Лига 1 - Бернардо Силва, също можеше да се надява да е сред 30-имата. Както и Каземиро от Реал Мадрид и Ромелу Лукаку от Манчестър Юнайтед.

Нямаше да е неуместно, ако сред номинираните от "France Football" бяха намерили място и играчи като Дани Карвахал (Реал Мадрид), Джорджо Киелини (Ювентус), Гонсало Игуаин (Ювентус), Андрес Иниеста (Барселона) и Жерар Пике, също от Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички