Моуриньо омаловажи дербито с Ливърпул: И в този мач ще спечелим три точки, не четири


Моуриньо омаловажи дербито с Ливърпул: И в този мач ще спечелим три точки, не четири
Снимка: Getty Images/Guliver

1294 0

Жозе Моуриньо не изневери на стила си и преди дербито с Ливърпул заяви, че няма нищо особено в този мач и не му придава особено значение. Мърсисайдци са на 7-о място във временното класиране във Висшата лига, на 7 точки зад Манчестър Юнайтед, но според Моуриньо Ливърпул продължава да е един от основните претенденти за шампионската титла. 

"И в този мач ще спечелим три точки, не четири. Може би, ако се намирахме в по-заплетена ситуация, мачът щеше да има по-особено значение. Настоящият момент обаче не е такъв. В същото време в подобен тим мачове всеки един момент е важен. Изправяме се срещу много сериозен съперник, който разполага с много добри играчи", сподели Моуриньо пред Sky Sports.

Португалецът допълни още, че сега отборът е по-добър в сравнение с миналия сезон. "Дали сме по-добър отбор, да. Дали обаче това означава, че ще спечелим повече трофеи, няма как да знаем". 

"Няма какво да доказваме. Имаме своите цели за сезона, знаем къде искаме да сме и какво трябва да направим. Един мач, един резултат, едно представяне - това няма да промени мач", допълни още мениджърът на "червените дяволи". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички