Черногорски национал разказа изключително арогантна проява на Джордан Хендерсън


Черногорски национал разказа изключително арогантна проява на Джордан Хендерсън
Снимка: Gulliver/GettyImages

2334 0

Защитникът на Черна гора Стефан Савич разкри разтърсваща история от мача между неговия национален отбор и този на Англия. Савич твърди, че капитанът на "трите лъва" Джордан Хендерсън се е държал изключително арогантно след едно от единоборствата в мача.

"Всички знаем, че те са много по-голям отбор, но понякога се чувствам много зле да играя един и същ спорт с някои играчи. Хендерсън, например, след едно нормално единоборство саркастично каза на наш играч, че ще му даде тениската си след мача", сподели Савич.

"Това е грозно и неуважително. Казах му, че е достатъчно добър, за да не се държи по този начин. Ние сме горди и бих предпочел да играя с този състав и да получа пет гола, отколкото с някакви си арогантни играчи от Англия", добави още бранителят на Атлетико Мадрид.

Междувременно голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах бе "скастрен" от майка си заради снимка със секси фенка (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички