ВИДЕО: Жалкият начин, по който Хендерсън искаше да изкара червен картон на Верати


ВИДЕО: Жалкият начин, по който Хендерсън искаше да изкара червен картон на Верати
Снимка: Guliver/GettyImages

2437 0

Много са феновете на Ливърпул, които не искат да виждат Джордан Хендерсън в стартовите 11 на отбора, а още по-малко като капитан на любимия им отбор. Представянето му срещу ПСЖ не беше никак добро, след като в центъра на терена Ливърпул беше пробит от съперника си именно през неговата зона, а заради слабото му представяне беше пропуснат един доста забавен момент от срещата, свързан с него и опита му да изкара червен картон на Марко Верати.

Италианският халф трябваше да бъде изгонен от терена заради ужасяващо нарушение срещу Джо Гомез, но беше пожален от главния рефер и видя само жълт картон. Скоро след това обаче капитанът на Ливърпул симулира в опит да повлияе на съдията - действия, заради които Юрген Клоп побесня срещу играчите на ПСЖ.

Верати влезе остро в краката на Хендерсън, но двамата се разминаха сериозно, а халфът имаше и коридор пред себе си. Вместо да го използва обаче, той се просна на земята, но симулацията му беше толкова очевидна, че предизвика по-скоро смях сред зрителите, вместо да провокира съдията да отсъди нарушение и да изгони Верати.

Ето и въпросната ситуация:

Имаше ли феърплей в мача ПСЖ - Ливърпул - вижте какво каза Клоп по темата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички