7 от 9 - Бенжамен Менди излезе "сух" от неприятностите, засега


7 от 9 - Бенжамен Менди излезе "сух" от неприятностите, засега
Снимка: Getty Images/Guliver

1257 0

Френският футболист на Манчестър Сити Бенжамен Менди бе обявен за невинен по шест обвинения за изнасилванe и едно за сексуална агресия от съдебно жури във Великобритания!

То обаче не успя да произнесе присъда по още две обвинения - за изнасилване и опит за изнасилване! Прокурорът заяви, че ще поиска нов съдебен процес за тях.

28-годишният бивш френски национал рискуваше доживотен затвор, ако беше признат за виновен по повечето от обвиненията към него...

Той бе отстранен от Манчестър Сити, след като бе арестуван през месец август 2021 година, а малко след това клубът спря да му плаща и заплатата.

Договорът на Менди с "гражданите" изтича след края на настоящия сезон 2022/23. Той се присъедини към тима на Пеп Гуардиола през 2017-та и преди да се забърка в неприятностите се бе отчел със 75 мача във всички турнири (2 гола и 14 асистенции).

От друга страна, съобвиняемият на Менди - Луи Саха, бе признат за невинен по три обвинения, но е изправен пред евентуално преразглеждане по шест други обвинения.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички