Менди за една от обвинилите го в изнасилване: Гаджето ѝ разреши да спя с нея


Менди за една от обвинилите го в изнасилване: Гаджето ѝ разреши да спя с нея
Снимка: Getty Images

2910 0

Защитникът на Манчестър Сити Бенжамен Менди разкри, че е попитал приятеля на едно от момичетата, обвиняващи го в изнасилване, дали може да спи с нея. Французинът, който даде показания по делото срещу него в понеделник, твърди, че мъжът му е разрешил да спи с приятелката му.

Всъщност, 29-годишната жена твърди, че футболистът я е сграбчил и се е опитал да я изнасили. Менди отрича и казва, че след като е получил разрешение от гаджето на момичето, я е попитал дали ще спи с него. Когато ѝ е казал, че приятелят ѝ е съгласен, жената се е разстроила.

Жената пък е обявила пред съда, че е дала да се разбере, че я интересува само приятелят ѝ, но Менди я е сграбчил и се е опитал да я изнасили.

"Разбирам, че това е неуважително и е лошо. Попитах го нормално ли е, ако се опитам да правя секс с нея. Той ми каза "да", е заявил защитникът и е признал, че е отишъл в спалнята, където жената си е вземала душ. Той ѝ е казал, че е секси. Момичето е стояло пред него само по кърпа и според думите му е флиртувало с него, а после са започнали да се опипват.

"Тогава я попитах може ли да правим секс? Тя отговори: "Не, заради моя приятел". Аз казах: "Него го устройва". Тя се разстрои. Аз казах: "Можеш да го попиташ, ако искаш". Но тя се разстрои", казва французинът, цитиран от "Daily Mail".

Футболистът казал, че след това е излязъл от спалнята и се е върнал в хола. Запитан дали разбира защо момичето се е разстроило, той казал: "Сега да". Изданието съобщава, че предишната вечер Менди и жената са пили и танцували в нощен клуб. Според обвиняемия момичето е флиртувало с него, а той ѝ е прошепнал, че ще я открадне. В съда футболистът заявил, че се е шегувал. Ето какво каза още Менди за обвиненията срещу него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички