Капитанът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган загатна за липса на хъс у съотборниците му


Капитанът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган загатна за липса на хъс у съотборниците му
Снимка: Getty Images

1457 0

Звездата на Манчестър Сити и капитан на отбора - Илкай Гюндоган, загатна, че поставя под въпрос отдадеността на своите съотборници в мачовете на "гражданите". Това му изказване е по повод неособено задоволителната форма на тима в последно време.

Възпитаниците на Пеп Гуардиола постигнаха едва 3 победи в последните си 6 мача във всички турнири. В тях те записаха загуба с 1:2 от Брентфорд, както и равенство 1:1 с Евертън. Освен това, грандът от Манчестър бе елиминиран от Саутхямптън в турнира за Купата на Футболната лига.

"В последните две седмици чувствам, че нещо ни липсваше. Предвид качеството, с което разполагаме, винаги трябва да печелим мачовете. В момента се усеща сякаш специална съставка липсва", коментира пред "GOAL" халфът, който записа пълни 90 минути при поражението от "светците". Той разкри за каква съставка всъщност говори.

"Представянето, желанието, гладът може би не са същите като в последните години. Надявам се, че загубата ще ни събуди. Ако е така, то може да извлечем и нещо хубаво от този мач. Трябва да започнем да работим усърдно отново, да бъдем стъпили на земята, защото нещата за нас няма да се случат автоматично", допълни още той.

Ето какво каза Пеп Гуардиола след загубата от Саутхямптън

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички