"Нямаме шанс" - Пеп Гуардиола поздрави Саутхемптън и предупреди играчите си преди дербито с Манчестър Юнайтед


"Нямаме шанс" - Пеп Гуардиола поздрави Саутхемптън и предупреди играчите си преди дербито с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1327 0

Старши треньорът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, бе напълно откровен след загубата от Саутхемптън с 0:2 в сряда вечер, която изхвърли "гражданите" от турнира за Купата на Лигата на 1/4-финалната му фаза.

"По-добрият отбор победи. Не играхме добре. Не играхме добре още от самото начало. Има много мачове, в които можеш да стартираш лошо, но след това да се поправиш, а ние не го направихме", заяви Пеп пред "BBC Sport" след последния съдийски сигнал. "Вечерта беше лоша, противникът ни беше по-добър и трябва да го поздравим. Трябва да си заслужиш спечелването на мачовете, а тази вечер ние не заслужавахме победата", призна мениджърът.

За Сити предстои гостуване на Манчестър Юнайтед (14 януари, 14:30 ч.) от 20-ия кръг на Висшата лига. Испанецът бе категоричен, че ако тимът му повтори това слабо представяне, няма да има шанс срещу "червените дяволи", които навлязоха в много добра форма:

"Това са различни турнири, но, разбира се, ако играем отново по същия начин, нямаме шанс. Знам, че те се намират в добър момент. От години насам чакат с нетърпение да бъдат в такава позиция. Ние знаем много добре какво трябва да направим, за да играем по-добре и ще се опитаме да го направим", зарече се Гуардиола.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Непоносим за феновете на Манчестър Юнайтед рефер ще води градското дерби със Сити

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички