Непоносим за феновете на Манчестър Юнайтед рефер ще води градското дерби със Сити


Непоносим за феновете на Манчестър Юнайтед рефер ще води градското дерби със Сити
Снимка: Getty Images

1890 0

Нарядите за предстоящия кръг във Висшата лига станаха ясни. За голямото дерби между Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити от предстоящия уикенд на Острова ще отговаря Стюарт Атуел.

Арбитърът е силно недолюбван от феновете на "червените дяволи", тъй като през този сезон ръководи 2 срещи на любимците им, които бяха изпълнени с негови спорни отсъждания.

Първият бе поражението с 4:0 от Брентфорд във втория мач от кампанията на Висшата лига. Четирима играчи на Юнайтед получиха жълт картон в този ден, като Бруно Фернандеш получи жълт картон за несъгласие, а Хари Магуайър, Маркъс Рашфорд и Скот Мактоминей бяха предупредени за нарушения.

Другият мач бе равенството 1:1 с Челси през октомври, когато "сините" получиха късна дузпа, след като Мактоминай свали Армандо Броя на земята. Но отборът на Тен Хаг отбеляза драматичен късен изравнителен гол - дело на Каземиро.

Това е важен мач и за двата клуба, като Юнайтед потенциално може да завърши деня на трето място в таблицата, шест точки зад лидера Арсенал, с победа.

Междувременно Сити може да се приближи на две точки от "артилеристите", които се изправят срещу Тотнъм в дербито на Северен Лондон в неделя (15 януари).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на Юнайтед с любопитен коментар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички