Обвиненият в поредица изнасилвания Бенжамен Менди: Винаги спирам, ако жена ми откаже


Обвиненият в поредица изнасилвания Бенжамен Менди: Винаги спирам, ако жена ми откаже
Снимка: Getty Images

2733 0

Защитникът на Манчестър Сити Бенжамен Менди започна да дава показания в понеделник по обвиненията в няколко изнасилвания. В съда той призна, че е правил секс с много жени, но винаги е спирал, ако те са му „отказвали“.

28-годишният френски футболист говори във Върховния съд в Честър в северозападна Англия, след като пледира невинен по всички обвинения в дълго продължаващия случай, който стартира през август. Звездата на "гражданите" е обвинен в няколко сексуални провинения, включително изнасилване, опит за изнасилване и сексуално посегателство.

Менди вече бе признат за невинен по едно допълнително обвинение в изнасилване. Жертвите на играча са казали пред съда, че футболистът ги е принудил да правят секс в имението му, като ги заключвал в стаи. Той заяви, че жените са искали да правят секс с него заради „статута“ му на футболист – първо в Марсилия, и сега в Манчестър Сити.

"Начинът, по който те идваха при мен, не беше заради външния ми вид, а заради футбола", е посочил защитникът. Той признал пред съда, че се насладил на това „да прави секс с много жени“, но подчертал, че ако жена е „откажела“, той би „бил окей, приемайки го и спирайки“.

"По онова време не мислех как се чувстват те или дали могат да бъдат наскърбени. Защото, за мен, ако те искаха да правят секс и аз го исках, всичко беше наред и аз продължавах да купонясвам“, казва той.

Менди допълва, че за него е било „нормално“ да прави секс с няколко жени за една вечер и не се притеснявал относно използването на противозачатъчни, признавайки, че може да бъде „неуважителен“ при говоренето за жени. Менди казал още, че престоят му в затвора, в чакане за делото от август миналата година насам, го е накарал „да осъзнае много неща“ и да разбере, че „вътрешно изпитва болка“. Според слуховете пък Менди твърди, че е преспал с невероятен брой жени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички