6 от 6! Абсурдът Манчестър Юнайтед - всички играчи в засада при центриране (СНИМКА)


6 от 6! Абсурдът Манчестър Юнайтед - всички играчи в засада при центриране (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2347 0

Манчестър Юнайтед записа втори пореден двубой без успех в английската Висша лига, и то отново срещу опонент, срещу който победата изглеждаше повече от задължителна с оглед представянето на отбора и амбициите му за топ 4 във финалното класиране.

По този начин "червените дяволи" събраха 40 точки от 24 мача - толкова има и четвъртият Уест Хям, но отзад дебнат лондонските грандове. Арсенал е шести с 39 пункта и два мача по-малко, докато Тотнъм е седми с 36 точки и цели 3 срещу пасив от "дяволите".

Представянето на Юнайтед срещу Саутхемптън сякаш бе една идея по-добро от видяното в предишни двубои, но този път сериозен проблем бяха и многото пропуски, които футболистите на "червените дяволи" сътвориха пред противниковата врата.

Един момент от двубоя, който се случи именно в наказателното поле на "светците", стана повод за подигравки в социалната мрежа спрямо Юнайтед. Става въпрос за подреждането на играчите при изпълнение на пряк свободен удар от Бруно Фернандеш.

Както можете да видите по-долу на снимката в материала, всички шестима, които са се подготвили в наказателното поле и очакват центриране, се намират в положение на засада, тотално неуспешно избягвайки "капана" на противниковия тим.

В срещата имаше и друг комичен момент, след като Хари Магуайър "измисли нова защита" и бе спукан от подигравки (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички