18 мача и 28 удара по-късно: Нападател от Висшата лига най-после вкара първия си гол


18 мача и 28 удара по-късно: Нападател от Висшата лига най-после вкара първия си гол
Снимка: Gulliver/GettyImages

1510 0

Нападателят на Саутхемптън Нейтън Редмънд трябваше да чака 18 мача във Висшата лига и да отправи 28 удара преди да реализира първия си гол за новия сезон. Англичанинът откри резултата за "светците" срещу изпадащия тим на Хъдърсфийлд в мач от 18-я кръг на шампионата.

И докато сезонът е почти преполовен, а играчи като Пиер-Емерик Аубамеянг и Мохамед Салах бележат гол след гол, то нападателят на Саутхемптън едва сега успя да открие головата си сметка на Острова, с което си направи един чудесен подарък както на отбора, така и на себе си.

Нападателят е пропуснал само един мач в шампионата от началото на новия сезон и е изиграл 17 мача. Той се нуждаеше от близо 1500 минути, за да вкара първото си попадение. Това бе и едва вторият гол на Редмънд в последните му 58 мача. Все пак той има две попадения в турнира "Карабао къп", където се е появил в игра в три мача.

Междувременно нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Аубамеянг задмина легендарния Тиери Анри по голове. Статистика и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички