Зинедин Зидан бе премерен в коментара си след Реал Мадрид - Ливърпул


Зинедин Зидан бе премерен в коментара си след Реал Мадрид - Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1551 0

Реал Мадрид вкара 3 гола на Ливърпул, но и допусна един във вратата си и това е причината старши-треньорът на "Белия балет" Зинедин Зидан да е със смесени чувства след двубоя:

"Победата ме радва, но чувствата са смесени. Като цяло изиграхме много силен мач, но изпитахме сериозни трудности в началото на второто полувреме. Гордея се с момчетата, но не забравям, че има и реванш. Ще се насладим на успеха и след това започваме да мислим за дербито с Барселона. Но първо трябва да се възстановим."

"След почивката Ливърпул вкара гол с първия си удар в мача. Неприятно, но това е футболът. Подкрепям отбора си. Тези футболисти правят невероятни неща предвид обстоятелствата. След новината за положителния тест на Рафаел Варан просто взехме решение да играе Едер Милитао, не сме променяли нищо друго."

"Много се радвам за Винисиус, той заслужаваше двата гола и имаше нужда от тях. Неговите усилия винаги са в полза на отбора. Сега ще добие повече увереност. Не знам дали това е бил най-добрият му мач за Реал, но да вкараш два гола на четвъртфинал в Шампионската лига е нещо специално."

Имаше ли ДУЗПА за Реал Мадрид вчера - преценете сами!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички