Зинедин Зидан обяви, че в Реал са щастливи, че Азар вече е по-добре


Зинедин Зидан обяви, че в Реал са щастливи, че Азар вече е по-добре
Снимка: Getty Images/Gulliver

2116 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан днес коментира състоянието на Еден Азар и това на капитана на "Белия балет" Серхио Рамос:

Нямаме план за завръщането на Азар, но няма да прибързваме. Ще изчакваме стъпка по стъпка нещата, но не мога да кажа кога ще го видим отново на терена. Ако е след три дни, ще е супер, ако са десет, пак ще е добре. Но сме щастливи, защото е в по-добро състояние.“

Никой няма вина за контузията на Рамос - нито Реал, нито Испания. Тези неща се случват във футбола и са част от него, колкото и да не ни харесва. Трябва да го приемем. Искаме да се възстанови възможно най-бързо, защото е наш капитан. Искаме винаги да е на линия, но сега трябва да помислим за тези, които са здрави.”

Не мисля, че изборите за нов президент на клуба или контузиите имат някакво сериозно влияние на преговорите с Рамос за нов договор. Надявам се той да остане, в контакт сме, дори и докато се възстановява от контузия. Но тази година имахме твърде много контузии.

Утре Реал Мадрид приема Ейбар в мач от 29-ия кръг в Ла Лига. Мадридчани са 6 точки от лидера в класирането Атлетико Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички