Зидан наруши мълчанието си за интереса на Реал Мадрид към Мохамед Салах


Зидан наруши мълчанието си за интереса на Реал Мадрид към Мохамед Салах
Снимка: Guliver/GettyImages

5926 0

В края на миналата година едно изказване на Мохамед Салах разбуни духовете около неговото бъдеще. Тогава египтянинът не изключи бъдещ трансфер в някой измежду двата испански колоса Реал Мадрид и Барселона. Това от своя страна доведе след себе си куп спекулации и въпросителни както към нападателя, така и към неговия треньор Юрген Клоп, на който му се наложи да отговаря на въпроси за Салах.

Новината бързо достигна и до лагерите на Барса и Реал, като по-голям интерес представляваше клубът на Флорентино Перес, за когото е известно, че е сред най-влиятелните футболни президенти и е способен да привлича футболисти от световни величини. Наставникът на "белите" Зинедин Зидан многократно бе поставян под престрелка от въпроси дали Салах влиза в трансферните планове на Реал през лятото.

Този въпрос нямаше как да остане по-назад и преди първия мач между Реал и Ливърпул от 1/4-финалите на Шампионска лига, а Зинедин Зидан, който запазваше пълно мълчание по темата "Салах", най-после отвори думи за египтянина... макар и с половин уста.

На днешната си пресконференция Зидан бе попитан за Салах, но френският специалист отказа да подсилва спекулациите, заявявайки: "Щом той не е наш футболист, не смятам да навлизам в тази тема. Салах не е наш играч, това, което ме интересува, е утрешният мач."

А какво още каза Зинедин Зидан на пресконференцията преди двубоя с Ливърпул в Шампионска лига - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички