Зинедин Зидан посочи силата на Реал Мадрид и коментира слабост на Ливърпул


Зинедин Зидан посочи силата на Реал Мадрид и коментира слабост на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

1226 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори преди големия сблъсък от четвъртфиналите в Шампионска лига между неговия тим и Ливърпул. Двата отбора се изправят един срещу друг във вторник, 6 април, от 22:00 часа българско време.

"Е, мисля, че наистина ни подценяват" - започна Зидан, отговаряйки на този въпрос. "В крайна сметка, ние заслужаваме вяра. Това, върху което можем да се концентрираме, е да се трудим всеки ден. Този отбор никога няма да се откаже. Всеки тук знае как да играе и си е заслужил мястото в клуба. Всички те са най-добрите футболисти" - сподели французинът.

"След това Зидан коментира и Юрген Клоп: Той е страхотен треньор. Прави това от доста дълго време и има опит. Свършил е много работа през кариерата си, всеки върши работата си по свой начин. Виждал съм много различни треньори и много различни неща" - допълни още той.

За финал, Зидан коментира и защитата на противника: "Не знам дали е слабост, защото имат и други играчи. Ние също имаме отсъстващи, но силата е в отбора. Винаги има футболисти, които отсъстват, но силата е в отбора. Така е за нас".

А защо за Реал Мадрид е толкова важно да разполага с Еден Азар срещу Ливърпул?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички