Къде да гледаме Байерн Мюнхен - ПСЖ в Шампионска лига?


Къде да гледаме Байерн Мюнхен - ПСЖ в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1999 0

Байерн Мюнхен посреща ПСЖ тази вечер в първи мач от 1/4-финалите в Шампионска лига!

Носителят на трофея за миналата година Байерн Мюнхен достигна до тази фаза след успех над Лацио на 1/8-финалите с общ резултат от 6:2. Тимът на Ханзи Флик вече хвана с две ръце и титлата в Бундеслигата, след като през изминалия уикенд победи като гост втория в класирането РБ Лайпциг. За днешното домакинство на "Алианц Арена" баварците ще трябва да се справят без контузения Роберт Левандовски, а Серж Гнабри вчера даде положителна проба за коронавирус и също ще пропусне днешния мач.

ПСЖ си осигури мача срещу Байерн след две зрелищни битки с Барселона на 1/8-финалната фаза. Тимът на Маурисио Почетино надделя с общ резултат от 5:2 и ще се опита да си отмъсти на немците за загубения финал в Шампионската лига през миналата година. Парижани загубиха у дома си преди броени дни от Лил и вече са на три точки от първото място в Лига 1. Аут за днешното гостуване са Бернат, Верати, Икарди, Курзава и Флоренци!

Двубоят между двата тима е с начален час 22:00ч. българско време и ще бъде излъчван пряко в ефира на БТВ Екшън. Развоят на срещата ще можете да следите НА ЖИВО и в страницата на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички