Зидан: Загубихме концентрация, но нищо още не е свършило


Зидан: Загубихме концентрация, но нищо още не е свършило
Снимка: Guliver/GettyImages

1389 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан обясни защо неговият отбор допусна обрата от Манчестър Сити у дома в първия 1/8-финален сблъсък в Шампионска лига. Според него "белия балет" е загубил концентрация в последните 10 минути на срещата и това им коства загубата. До 78' мадридчани водеха, но след това Габриел Жесус и Кевин де Бройне от дузпа донесоха пълния обрат.

"Играхме добре в продължение на 75 минути, много съм разочарован, че загубихме. Дадохме всичко от себе си, но загубихме концентрация в последните 10 минути от срещата. Тежко е да преглътнем това поражение. Не съм щастлив, че играхме добре, в последните минути допуснахме много грешки, които ни нараниха", заяви Зизу след двубоя.

"Все пак този сблъсък е 180 минути, така че нищо не е загубено. Трябваше да бъдем концентрирани през всичките 90 минути, особено срещу отбор като Сити. Знаем, че остава още едно полувреме от този сблъсък и сега нещата са прости - отиваме за победата в Манчестър", допълни френският наставник. А с какво изказване преди двубоя изуми наставникът на Сити Хосеп Гуардиола - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички