Гуардиола изуми: В Сити искаме да подражаваме на Реал Мадрид


Гуардиола изуми: В Сити искаме да подражаваме на Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1644 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изказа похвални думи по адрес на следващия съперник на своя тим в Шампионска лига - Реал Мадрид. Двата тима се срещат в надпреварата на 26 февруари, сряда, в първи осминафинален мач в турнира.

"Този клуб много ме възхищава. Футболистите, които са играли за него, са били толкова пъти на финал в Шампионска лига, че дори не знам колко пъти всеки от тях е вдигал трофея. Може би, Клуадио Браво е печелил Шампионска лига и още някой. Сити няма толкова играчи, завоювали този трофей. Но се нуждаем от желание да спечелим турнира и да бъдем себе си", заяви испанският специалист, цитиран от goal.com.

"Можем да спечелим мача, или да загубим, но трябва да останем себе си в продължение на 180 минути срещу Реал. Това е истинско изпитание. Реал е клубът, на който искаме да подражаваме и който искаме да копираме. Искам да отида в Мадрид, а след мача да кажа: "ПОказахме се такива, каквито сме". В такива турнири това е най-важното", допълни Гуардиола. Нападателят на Реал Карим Бензема също похвали Сити. Вижте какво каза в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички