Къде да гледаме дербито Реал Мадрид - Манчестър Сити в Шампионска лига?


Къде да гледаме дербито Реал Мадрид - Манчестър Сити в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

6166 0

Тази вечер от 22,00 часа Реал Мадрид посреща Манчестър Сити в очаквано зрелищен сблъсък в осминафиналите на Шампионска лига. Двубоят ще бъде предаван пряко по bTV Action, можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

И двата тима излизат днес в неособено добро настроение: В миналия кръг на Ла Лига Реал допусна поражение от Леванте, което позволи на Барселона да оглави класирането в Испания. "Гражданите" от Манчестър пък научиха, че са изхвърлени от Шампионска лига за следващите два сезона от УЕФА заради нарушаване правилата за финансов феърплей. Освен това, те загубиха почти всички шансове да се преборят за титлата в Англия и единственият им вариант за голям трофей остана Шампионска лига.

Домакините имат и други неприятности преди мача - тези дни те научиха, че току-що възстановилият се след контузия Еден Азар може да пропусне почти цялата оставаща част от сезона, след като отново получи травма. Гостите нямат контузени играчи, но все още не могат да разчитат на Лерой Сане. А какво любопитно изказване за съперника направи мениджърът на Сити Хосеп Гуардиола вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички