Зинедин Зидан: Гуардиола е най-добрият треньор в света


Зинедин Зидан: Гуардиола е най-добрият треньор в света
Снимка: Getty Images/Guliver

1746 0

Мениджърът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е на мнението, че бившият наставник на Барселона Хосеп Гуардиола е най-добрият треньор в света. Зизу, който изведе "белия балет" до три поредни трофея в Шампионска лига, сподели, че е научил много неща от своя колега.

"Научил съм много от Гуардиола и според мен той е най-добрият треньор в света. Той винаги е доказвал, че е най-добрия. Първо с Барселона, после с Байерн, а сега и с Манчестър Сити. Някои хора може да мислят другояче, но такова е мнението ми. Ние сме вдъхновени от постигнатото от него, но не се страхуваме да излезем срещу Гуардиола и отбора му", сподели Зидан преди утрешния сблъсък с "небесносините".

По отношение на контузията на Еден Азар, френският специалист заяви: „Това е лош момент за него. Не знам дали ще бъде опериран, но той не е щастлив. Не знам какво ще стане или дали сезонът за него приключи. Надявам се да не е."

Междувременно се появи любопитна статистика, която показва, че Зидан е прекарал повече време извън игра в един сезон за Реал, отколкото в седем за Челси (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички