Вратарят на Челси сгреши фатално срещу Реал Мадрид, но какво да кажем за "намесата" на Антонио Рюдигер? (ВИДЕО)


Вратарят на Челси сгреши фатално срещу Реал Мадрид, но какво да кажем за "намесата" на Антонио Рюдигер? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3389 0

Късно снощи Челси допусна втора поредна домакинска загуба, след тази от Брентфорд в английската Висша лига, отстъпвайки на Реал Мадрид с 1:3 в първия 1/4-финален сблъсък в турнира Шампионска лига.

Звездата на "белия балет" Карим Бензема отбеляза хеттрик във вратата на "сините", с който, може би, предреши изхода от тази четвъртфинална двойка.

Третият гол на французина вероятно бе един от най-лесните в неговата кариера, след като вратарят Едуард Менди сгреши фатално при играта с крака, но със сигурност вина за това трето попадение във вратата на Челси има и централният защитник Антонио Рюдигер!

Неговият договор изтича след края на кампанията и на този етап се смята, че със сигурност няма да продължи кариерата си на "Стамфорд Бридж".

В конкретната ситуация от снощния мач, Рюдигер можеше да поправи грешката на Менди, след като очевидно стигна пръв до топката, но не спази 'златното правило' в такива ситуации, а именно - затваряш очите и чистиш с всичка сила топката в посока на трибуните, казано на шега, разбира се.

Томас Тухел тъкмо бе извършил две смени на почивката, с които се надяваше да обърне развоя на мача, но този трети гол в началните секунди на второто полувреме тотално попари футболисти и публика в Лондон...

Вижте още веднъж ситуацията и преценете самѝ дали Рюдигер не допусна много, много сериозна грешка:

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички